Pozdravljeni,

sem Anja Farčnik, vizažistka in svetovalka za nego obraza, sicer pa po izobrazbi uni.dipl. socialna delavka.

S kozmetiko se ljubiteljsko ukvarjam že dobrih 19 let, moja poklicna pot pa se je pričela 16 let nazaj, ko sem opravila tečaj ličenja Šola lepota na podjetju Oriflame in kasneje še šolanje in certifikat za vizažistko na Akademiji za inovativnost  v Ljubljani in tako pridobila NPK certifikat za vizažistko. 

Svoje izkušnje sem nabirala na različnih področjih. Nekaj let sem kot rezervna maskerka delala na TV Paprika, ličila na različnih prireditvah, lepotnih izborih, sejmih in promocijah podjetij. Sodelovala sem na različnih photoshootingih, organizirala predavanja in tečaje ličenja, hkrati pa nabirala izkušnje tudi s promocijami in prodajo kozmetike.  Bila sem članica Slovenia Make up Teama, vizažistka za poročni portal Moj dan, kozmetiko Oriflame, svetovalka-vizažistka za kozmetiko Art Deco, dr.Hauschka in še mnoge druge. Zadnja leta sem se malce odmaknila od lepotnih izborov in dogodkov in se več gibljem v video produkciji kot maskerka in lasna stilistka. Glavnina mojega dela je produkcija različnih oglasov tako foto kot video, Istock produkcija, sodelujem pri produkciji TV oddaj (oddaje Na Zdravje, Denar pada, Raketa pod kozolcem, Moj dragi zmore, Hipnoza), ob vikendih pa so osnova mojega dela še vedno poročna ličenja in ličenja za različne druge priložnosti. 

Seznam referenc si lahko ogledate  tukaj.

V preteklih letih sem si izpolnila svojo dolgoletno željo in odprla svojo spletno drogerijo z ličili in lepotnimi pripomočki MojaDrogerija.si  preko katere spoznavam druge sfere in plati dela z ličili in kozmetiko in osvajam znanja malce drugačne vrste.

Drogerija od mene zahteva, da sem stalno pozorna na novosti in hite, ki se pojavljajo na tržišču, hkrati pa mi terensko delo omogoča, da lahko vse novo pridobljeno znanje in izdelke sproti testiram in preizkušam na terenu, pilim svoje znanje, izboljšujem tehnike dela in hkrati ostajam v stiku tudi z napredkom tehnologije, ki od vizažistov zahteva čedalje večjo natančnost in dovršenost.

Svoje delo obožujem… Obožujem da me z vsakim dnem čaka nekaj novega, česar se lahko naučim, uživam v tem, da me vsak dan čakajo novi obrazi, nove zahteve, drugačni načini dela, uživam v tem, da je vsak dan drugačen – en dan za računalnikom v pisarni, drug dan sredi polja na vročem soncu…

Najbolj pa obožujem iskrene nasmehe ob pogledu v ogledalo.

Konec dneva so ti trenutki tisto, kar šteje največ. 

Anja Farčnik
 
Rezultat iskanja slik za instagram
TOP